2025  1

huhtikuu  1

Uusi ulkoasu & uudet kujeet

09.04.2025 · Marko

2024  4

toukokuu  4

Pita kanalla ja halloumilla

22.05.2024 · Marko

Kanagyrosta kamadossa

15.05.2024 · Marko

Hampurilaisia itse tehdyllä sämpylällä

13.05.2024 · Marko

Grillausta koko vappu

06.05.2024 · Marko

2023  7

kesäkuu  2

Hanger steak hot & fast tyylillä kamadossa

14.06.2023 · Marko

Kokeilussa Atrian lihakauppa

12.06.2023 · Marko

toukokuu  2

Ribsit kamadossa

29.05.2023 · Marko

Kreikkalaistyylisiä jauhelihapötköjä, tsatsikia ja kasviksia

12.05.2023 · Marko

huhtikuu  2

Savustetaan pekonia kamadolla

16.04.2023 · Marko

Kermaperunat, Petite tender, Hampurilaisia ja makkaraa - Grillissä sekä kamadossa

11.04.2023 · Marko

maaliskuu  1

Tehdään pulled porkkia talvella kamadossa

19.03.2023 · Marko

2022  5

kesäkuu  1

Testissä Bono Minimo kamado

07.06.2022 · marko

toukokuu  2

Tehdään ensimmäistä kertaa petite tender

27.05.2022 · Marko

Tehdään burgereita

05.05.2022 · Marko

huhtikuu  1

Vinkkejä grillin puhdistamiseen

19.04.2022 · Marko

maaliskuu  1

Possunopat kamadossa

21.03.2022 · Marko

2021  10

syyskuu  2

Mustang savunkehitin kylmäsavustuksessa - kokeillaan tehdä kylmäsavulohta ja savujuustoa

20.09.2021 · Marko

Avattiinpa foorumi - Tervetuloa!

17.09.2021 · Marko

elokuu  8

Meater+ ensimmäinen kokeilu

23.08.2021 · Marko

Tehdään pulled pork kamadolla

23.08.2021 · Marko

Omien “työvälineiden” esittely

19.08.2021 · Marko

Bono Minimon “ensikäryt”

18.08.2021 · Marko

Weber Master-Touch GBS E-5750 Hiiligrilli 57 cm yhden kesän jälkeen

17.08.2021 · Marko

Ikean teline ribseille (grillikylkiteline)

17.08.2021 · Marko

Ikean viiden euron vortex sekä wingsien teko

16.08.2021 · Marko

Tervetuloa BBQ blogi sivustolle!

16.08.2021 · Marko