Uusi ulkoasu & uudet kujeet
09.04.2025 · Marko
Pita kanalla ja halloumilla
22.05.2024 · Marko
Kanagyrosta kamadossa
15.05.2024 · Marko
Hampurilaisia itse tehdyllä sämpylällä
13.05.2024 · Marko
Grillausta koko vappu
06.05.2024 · Marko
Hanger steak hot & fast tyylillä kamadossa
14.06.2023 · Marko
Kokeilussa Atrian lihakauppa
12.06.2023 · Marko
Ribsit kamadossa
29.05.2023 · Marko
Kreikkalaistyylisiä jauhelihapötköjä, tsatsikia ja kasviksia
12.05.2023 · Marko
Savustetaan pekonia kamadolla
16.04.2023 · Marko
Kermaperunat, Petite tender, Hampurilaisia ja makkaraa - Grillissä sekä kamadossa
11.04.2023 · Marko
Tehdään pulled porkkia talvella kamadossa
19.03.2023 · Marko
Testissä Bono Minimo kamado
07.06.2022 · marko
Tehdään ensimmäistä kertaa petite tender
27.05.2022 · Marko
Tehdään burgereita
05.05.2022 · Marko
Vinkkejä grillin puhdistamiseen
19.04.2022 · Marko
Possunopat kamadossa
21.03.2022 · Marko
Mustang savunkehitin kylmäsavustuksessa - kokeillaan tehdä kylmäsavulohta ja savujuustoa
20.09.2021 · Marko
Avattiinpa foorumi - Tervetuloa!
17.09.2021 · Marko
Meater+ ensimmäinen kokeilu
23.08.2021 · Marko
Tehdään pulled pork kamadolla
23.08.2021 · Marko
Omien “työvälineiden” esittely
19.08.2021 · Marko
Bono Minimon “ensikäryt”
18.08.2021 · Marko
Weber Master-Touch GBS E-5750 Hiiligrilli 57 cm yhden kesän jälkeen
17.08.2021 · Marko
Ikean teline ribseille (grillikylkiteline)
17.08.2021 · Marko
Ikean viiden euron vortex sekä wingsien teko
16.08.2021 · Marko
Tervetuloa BBQ blogi sivustolle!
16.08.2021 · Marko