grilli

Hanger steak hot & fast tyylillä kamadossa

0

Tuli tosiaan aiemmin tilattua hanger steakkia Atrian lihakaupasta ja nyt tuli sitten ajatus tehdä itselle hieman evästä siitä. Ajatus lähti oikeastaan siitä, kun eräänä perjantaina kaupasta...

Savustetaan pekonia kamadolla

0

Savustettu pekoni. Kuulostaako hyvältä? Minusta kuulosti ja tämä onkin ollut kokeilulistalla viime syksystä saakka ja nyt juolahti mieleen, että kokeillaan. Työvälineeksi otetaan Bono Minimo kamado ja...

Testissä Bono Minimo kamado

1

Nyt, kun tätä Bono Minimo kamadoa on käyttänyt viime vuoden lopulta saakka niin voikin kirjoitella hieman paremmin omia mielipiteitä. Ensikäryt voi lukea tietty jo aiemmasta blogi...

Tehdään burgereita

0

Hampurilainen, burgeri, burger, bursa ja niin edelleen. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja muotoa. Nyt ajattelin jakaa omia ihan perusburgereiden tekovinkkejä. Nyt ei siis liiemmin kikkailla...

Vinkkejä grillin puhdistamiseen

0

Keväällä moni ottaa grillin käyttöön talven jälkeen. Osa toki ei talvella käytä grilliä, mutta grillikausihan pitäisi loppua 31.12. ja alkaa taas 1.1. Itsellä tämä piti osittain...

Possunopat kamadossa

0

Pakko myöntää, talvella tuli grillattua tosi huonosti. Ihan hävettää. Uutena vuotena grillailtiin sentään nakkea ja semmoista. Kinkku jäi savustamatta, kun en tarjouksesta sopivankokoista löytänytkään ja korona...

Tehdään pulled pork kamadolla

3

Oli aika pistää vasta hankittu kamado töihin. Tarkoituksena oli tehdä ensimmäistä kertaa pulled porkkia kamadolla. En muista olenko tehnyt itse pulled porkkia, mutta olen sitä kyllä...