Tehdään pulled pork kamadolla

Oli aika pistää vasta hankittu kamado töihin. Tarkoituksena oli tehdä ensimmäistä kertaa pulled porkkia kamadolla. En muista olenko tehnyt itse pulled porkkia, mutta olen sitä kyllä syönyt. Katsotaan siis mitä tulee ja tässä hieman reseptin tapaistakin teille. Vaimo löysi kaupasta maatiaispossun kasslerpalan ja sen kanssa testiin pääsi myös Meater+ lämpömittari (tästä tulee oma blogijuttu!). Otin tämän pariksi tunniksi huoneenlämpöön odottelemaan vuoroaan, kun värkkäsin pizzataikinaa sunnuntaiksi. Sen jälkeen paketista pois ja kuivailin sitä hieman talouspaperilla. Sitten laitoin Poppamiehen jenkkityylistä keltaista sinappia pintaan, jotta rubi pysyy hieman paremmin. Rubina oli kaapista löytynyt Poppamiehen pulled pork rubi. Tämä rubi taitaa olla vain tuossa esittelypakkauksessa missä on neljä eri rubia. ...