Tehdään pulled porkkia talvella kamadossa

On toki tehty pulled porkkia ennenkin, mutta nyt tehdään 10 asteen pakkasella ja hieman mutkien kautta. Pakkasessa mulla oli pari reilun kilon kassler palaa, joista toinen pääsi nyt kamadoon ja pulled porkkiin. Kamadoahan pitää käyttää jo senkin takia, koska sähkönhinta on mitä on ja tuommoinen koko päivän puuhastelu tulee kivasti kamadolla kunnon hiilillä. Kassu otettiin edellisenä päivänä jääkaappiin sulamaan ja aamulla sitten vielä huoneenlämpöön. Silleen pari tuntia ennen paistoa heitin suolaa, pippuria ja valkosipulijauhetta sekaisin ja hieroin kassun pintaan. Sitten alkoikin kamadon sytytys. ...

Tehdään pulled pork kamadolla

Oli aika pistää vasta hankittu kamado töihin. Tarkoituksena oli tehdä ensimmäistä kertaa pulled porkkia kamadolla. En muista olenko tehnyt itse pulled porkkia, mutta olen sitä kyllä syönyt. Katsotaan siis mitä tulee ja tässä hieman reseptin tapaistakin teille. Vaimo löysi kaupasta maatiaispossun kasslerpalan ja sen kanssa testiin pääsi myös Meater+ lämpömittari (tästä tulee oma blogijuttu!). Otin tämän pariksi tunniksi huoneenlämpöön odottelemaan vuoroaan, kun värkkäsin pizzataikinaa sunnuntaiksi. Sen jälkeen paketista pois ja kuivailin sitä hieman talouspaperilla. Sitten laitoin Poppamiehen jenkkityylistä keltaista sinappia pintaan, jotta rubi pysyy hieman paremmin. Rubina oli kaapista löytynyt Poppamiehen pulled pork rubi. Tämä rubi taitaa olla vain tuossa esittelypakkauksessa missä on neljä eri rubia. ...