Hanger steak hot & fast tyylillä kamadossa
0Tuli tosiaan aiemmin tilattua hanger steakkia Atrian lihakaupasta ja nyt tuli sitten ajatus tehdä itselle hieman evästä siitä. Ajatus lähti oikeastaan siitä, kun eräänä perjantaina kaupasta...
Tuli tosiaan aiemmin tilattua hanger steakkia Atrian lihakaupasta ja nyt tuli sitten ajatus tehdä itselle hieman evästä siitä. Ajatus lähti oikeastaan siitä, kun eräänä perjantaina kaupasta...
Kävi Sulo Vilenit Prisman lihahyllyllä, kun oli Herra Snellmannin Loin ribsejä bbq soosissa punaisella lapulla ja päätin, että otetaan kokeiluun. Pelivälineeksi otettiin tietenkin Bono Minimo kamado...
Tällä kertaa tehdään hieman kreikkalaistyylistä ruokaa. Ajatuksena oli tehdä jauhelihapötköjä kreikkalaisilla mausteilla. Siihen grillattuja kasviksia ja tsatsikia kaveriksi. Loppumetreillä tuli käärittyä ne tortillaan, mutta pita olisi...
On toki tehty pulled porkkia ennenkin, mutta nyt tehdään 10 asteen pakkasella ja hieman mutkien kautta. Pakkasessa mulla oli pari reilun kilon kassler palaa, joista toinen...
Sattuipa K-citymarketista löytymään -30% lapulla naudan petite tender (tunnetaan myös teres major nimellä). Olin tätä jo viime syksynä katsellut ja nyt se sitten lähti ostoskoriin ja...
Hampurilainen, burgeri, burger, bursa ja niin edelleen. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja muotoa. Nyt ajattelin jakaa omia ihan perusburgereiden tekovinkkejä. Nyt ei siis liiemmin kikkailla...
Pakko myöntää, talvella tuli grillattua tosi huonosti. Ihan hävettää. Uutena vuotena grillailtiin sentään nakkea ja semmoista. Kinkku jäi savustamatta, kun en tarjouksesta sopivankokoista löytänytkään ja korona...